Uitbesteden

financiële VvE administratie

ALTIJD ACTUEEL FINANCIEEL INZICHT?


Waarom uw VvE administratie uitbesteden?

U kunt uw gehele VvE administratie aan ons uitbesteden. Als de appartementseigenaren besluiten om aan ons de VvE administratie uitbesteden, nemen wij graag de gehele zorg voor u uit handen. Waardoor u zich kunt focussen op andere zaken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de administratie.

Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

  • Het inrichten van de financiële administratie
  • Het verzorgen van de volledige financiële administratie
  • Assisteren bij de door u zelf gevoerde boekhouding
  • Het samenstellen en ook publiceren van de jaarrekening
  • Communicatie met de notaris bij verkoop

Transparante financiële VvE administratie

VvE-beheer bestaat voor een belangrijk gedeelte uit financieel-beheer. Aangezien de administratie tenslotte goed en transparant dient te zijn. Als Financieel VvE Beheer voor uw Vereniging de financiële administratie regelt, regelen wij ook alles rondom de appartementsrechten, ledenadministratie en de communicatie met de notaris tot het opstellen van de jaarstukken en begroting.
Dat doen wij professioneel, zorgvuldig én bovendien transparant.

Het financieel beheer van uw Vereniging kan u veel tijd kosten waardoor u in de avonduren aan het werk bent. Wanneer u de werkzaamheden uitbesteed scheelt u dit veel tijd. Bovendien met de expertise van Financieel VvE Beheer is de financiële administratie van uw Vereniging altijd op orde. Daarnaast heeft u met onze online-omgeving 24 uur per dag en 7 dagen per week actueel inzicht in de financiële administratie van uw Vereniging.


Debiteurenbewaking VvE

Wij verzorgen de gehele financiële administratie. Omdat wij structureel met de debiteurenbewaking van de Vereniging bezig zijn, signaleren wij eventuele betalingsachterstanden. Wij versturen herinneringen, aanmaningen (WIK-brief) en in overleg met het bestuur treffen wij rechtsmaatregelen. Ons incassobeleid is vriendelijk, maar toch strikt. Voorkomen is uiteindelijk beter dan genezen.De periodieke of maandelijkse bijdrage wordt door ons geadministreerd en indien gewenst verzorgen wij de incasso. Zo heeft u geen omkijken naar de betalingsachterstand van leden van de VvE.


Crediteurenadministratie VvE

Wij kunnen, als u dat wenst de gehele crediteurenadministratie voor de Vereniging verzorgen. Wij registreren, controleren, verwerken en archiveren alle door de V.v.E. ontvangen facturen. Verzorgen de tijdige betaling eventueel aan de hand van een afgegeven mandaat door de Vereniging. Betalingsafspraken met (huis)leveranciers moeten natuurlijk nagekomen worden.


Professionele en vakkundige ondersteuning

Voor de eigenaren blijft het Bestuur het bekende gezicht en houdt de VvE zelf zicht op de financiële zaken en handelingen binnen de VvE, echter professioneel en vakkundig ondersteund door de experts van Financieel VvE Beheer.

Met onze professionele en deskundige vaardigheden zijn de financiële zaken van de Vereniging altijd op orde. Doordat wij vakkundig de gehele boekhouding verzorgen, verder stellen wij een duidelijke begroting op en maken wij ook overzichtelijke financiële jaarrekeningen.