Over ons

transparant en controleerbaar

OPZETTEN BOEKHOUDING VVE?


Over Financieel VvE Beheer

Wij van Financieel VvE Beheer hebben een zeer ruime ervaring met het financieel beheren van Verenigingen van Eigenaren. Onze eerste zorg is dat uw financiële administratie op orde is. Wij kunnen u helpen om de boekhouding van de Vereniging op te zetten en daarnaast bij te houden.

Minstens zo interessant vinden wij het verhaal achter uw Vereniging en de getallen. Wat wil de VvE bereiken, welke wensen zijn er en daarnaast welke financiële doelen heeft de Vereniging voor de toekomst? De getallen laten zien hoever de Vereniging reeds op weg is met haar wensen en doelen. Financieel VvE Beheer helpt u inzicht te krijgen in die getallen. Alle aspecten van het financieel-beheer kunnen bovendien door onze ervaren medewerkers worden overgenomen.

Financieel VvE Beheer gaat uiterst zorgvuldig om met uw financiële middelen; bovendien is en blijft uw Vereniging eigenaar van de bank- en spaartegoeden. Zodoende kunt u altijd zelf monitoren en daarnaast zijn wij voorstander van het ‘vier-ogen principe’ waardoor betalingen niet zonder akkoord verzonden kunnen worden.


Financieel VvE Beheer

  • Wij zijn 100% transparant en ook controleerbaar
  • De VvE heeft eigen bankrekeningen op naam van de Vereniging
  • De VvE houdt haar eigen bestuur en kascommissie
  • Bestuur en kascommissie heeft 24/7 online inzicht in financiële stukken maar ook de reserveringen
  • De eigenaren hebben inzicht in financiële zaken die voor hun relevant zijn
  • Het verzorgen van de financiële-administratie en ook aanleveren van alle benodigde financiële-stukken aan het bestuur, de kascommissie, instanties en bewoners
  • Wij zorgen ervoor dat financiële besluitvormingen die tijdens de Algemene Leden Vergadering worden genomen, worden vertaald in cijfers en ten slotte resultaten
  • Wij voeren bovendien een uitgebreide crediteuren- & debiteurenadministratie
  • Voor betalingen hanteren we uitsluitend geaccordeerde procedures. Betalingsopdrachten die de maximumgrens overschrijden worden eerst voor akkoord aan het bestuur voorgelegd

VvE administratie uitbesteden?

Uw administratie kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. We begrijpen dat het uitbesteden van de Verenigingsadministratie wellicht spannend is, maar doordat wij gebruikmaken van een softwarepakket met een persoonlijk bureaublad heeft het bestuur altijd inzicht in hoe de Vereniging ervoor staat; dat is onder andere één van de voordelen van het uitbesteden van de administratie aan Financieel VvE Beheer.

Op dit bureaublad worden de voor de Vereniging van belang zijnde financiële gegevens weergegevens en automatisch geüpdatet. Hierdoor voorzien wij de Vereniging het gehele jaar door van actuele financiële informatie.


Kortom, als het om financieel beheer gaat, dan neemt Financieel VvE Beheer u al het werk uit handen en houden wij de financiële administratie van de Vereniging actueel.